Wednesday, 14 January 2015

The Last : Naruto The Movie Eksklusif di GSC Cinemas

> What's Up Guys...

The Last : Naruto The Movie Eksklusif di GSC Cinemas...Haa, selepas berakhirnya episod ke-700 manga Naruto karya Masashi Kishimoto pada sekitar hujung tahun 2014 yang lalu selepas 15 tahun ianya disiarkan sejak tahun 1999...haa, aku pasti ramai peminat yang telah mengikuti siri anime Naruto ni memang sangat menantikan tayangan eksklusif The Last : Naruto The Movie ni kan di GSC Cinemas terpilih di seluruh Malaysia bermula 29 Januari 2015 nanti...kan ? 

The Last : Naruto The Movie Eksklusif di GSC Cinemas
The Last : Naruto The Movie Eksklusif di GSC Cinemas

Huh, memang aku tabik la siapa yang melayan manga Naruto ni sejak daripada mula lagi ianya disiarkan...sejujurnya, aku memang tidak berapa gemar sangat untuk baca manga Naruto ni...tapi layankan juga la sebab nak catch up jalan ceritanya dan untuk mengetahui apa yang terjadi selanjutnya...sebab aku rasa macam tak berapa puas bila baca manga Naruto berbanding dengan layan anime Naruto...sebabnya anime Naruto pun aku layan...hmm, lambat pun lambat la...janji layan...HAHA

Uzumaki Naruto Hokage Ke-7 (Nanadaime Hokage)

Huh, tak sabar pula rasanya nak tengok The Last : Naruto The Movie ni nanti di pawagam walaupun sudah habis baca manga Naruto...hehe...sebab feeling baca manga memang tak sama macam layan anime...bila tengok anime lagi puas...betul tak ? HAHA...haa, nak tengok Uzumaki Naruto (Nanadaime Hokage [Seventh Fire Shadow] ; Seventh Hokage) beraksi dalam anime ! JOM ke pawagam bermula 29 Januari 2015 nanti di GSC Cinemas yang terpilih di seluruh Malaysia ! Haa, katanya ada suprise di hujung anime tu...hmm, suprise apa agaknya ya ? hehe

The Last : Naruto The Movie - Uzumaki "Bolt" Boruto
The Last : Naruto The Movie - Uzumaki "Bolt" Boruto


NOTA SKYTECH :

Hmm, rasanya memang sudah lama juga aku tak marathon layan anime Naruto ni...episod terakhir yang aku tengok pun rasanya episod 340...haa, episod paling baru sekarang ni pun sudah episod 394, memang jauh tertinggal ni...huh, entah berapa lama pula baru nak khatam sampai episod paling baru ni...The Last : Naruto The Movie da nak keluar ni tidak lama lagi...HAHA...

P.S - Haa, ada sesiapa yang sudah tengok awal ke movie ni ? Download ? Torrent ? Huh, INI TIDAK ADIL ! Mengelat...HAHA...Aku ? Masih akan tetap tunggu ianya mula ditayangkan di pawagam bermula 29 Januari 2015 nanti...hehe


**Terima kasih kerana membaca entri The Last : Naruto The Movie Eksklusif di GSC Cinemas

22 comments:

  1. kite pun minat naruto jugak.. dari mula sampai habis baca naruto

    ReplyDelete
  2. Memang layan lama naruto nih.

    Haha..

    ReplyDelete
  3. @Husein Rider : layan manga naruto dari mula tu...perghh...hehe

    ReplyDelete
  4. @titan : ni confirm tak pernah missed baca manga naruto dari mula ni...hehe

    ReplyDelete
  5. Saya sekarang dah tak berapa layan sangat dah. Yang terakhir saya layan ialah One Piece Budak Getah, sebelum itu layan Dragon Ball Z.

    Sekarang ni dah tua, jadi dah kurang minat nak layan sangat. :)

    ReplyDelete
  6. Aku layan movie naruto memang best. Kalau berepisod ni memang tak layan sangat sebab banyak sangat episod.

    ReplyDelete
  7. singgah mari setelah lama tak singgah, salam sihat selalu y :)

    ReplyDelete
  8. nasib baik aku bukan pengikut setia narutu, kalo tak, mesti2 tertunggu2 ni

    ReplyDelete
  9. @Abdullah Idris : sama la...dulu memang rajin layan la...sekarang ni cuma beberapa anime je yang saya layan...hee

    ReplyDelete
  10. @adarain : haha...tu la bro...nak tengok episode by episode...memang letih la...ni pun banyak episod da aku tertinggal nak tengok...hehe

    ReplyDelete
  11. @JMR : kalau yang layan naruto...mesti nak tengok pertarungan terakhir ni...hehe

    ReplyDelete
  12. hu3..ad alagi movie last naruto rupanya..apa yang suprise tue yer

    ReplyDelete
  13. elok tu ada dlm cinema..tapi aku suka baca komik bro..

    ReplyDelete
  14. Nasib baik ternampak..kalau tak terlepas jugak. Dulu zaman U follow gk lah naruto..masuk shippuuden tak sempat (mintak adik update kan aja tangkap sapa, lawan sapa)..pergi tgk nih

    ReplyDelete
  15. tak sabar nak tengok filem nih.

    ReplyDelete
  16. tak fanz la klu dndld kat torrent..hehe

    ReplyDelete
  17. Ade sesape tau x tayangan naruto kat GSC sampai bile ek?onegaishimasu ^^

    ReplyDelete
  18. @Juren Juren : biasanya tayangan di pawagam 2 minggu...kalau masih ada yang tengok..mungkin akan dilanjutkan...

    ReplyDelete
  19. nak tahu.. boruto the movie tayang x kt panggung wayang sini..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pastilah...rasanya mungkin akan tayang kot di pawagam...selalunya tak semua...eksklusif di GSC je...kita tunggu la...huhu

      Delete
    2. Minx tlg notify when release and di pawagam mna nnt.. Sbb sye slalu tlepas... *_*

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com