Thursday, 25 August 2016

Keunikan Universal Laptop Adapter Innergie PowerGear ICE 65

> What's Up Guys...

Hmm, sebenarnya sudah beberapa hari aku berada dalam dilema sama ada nak bawa laptop ataupun tidak bila ke luar negara minggu depan...takut aku kebosanan pula di malam hari nanti kat sana...kalau bawa laptop sekali boleh la aku update entri di luar negara nanti...nak update entri guna smartphone tak puas la...tak masuk dengan jiwa...cewahhh...HAHA

Tapi masalahnya sekarang kalau bawa laptop pun...tak boleh nak cas pun tak guna juga kan...kepala plug bukannya sama seperti di Malaysia untuk setiap negara...nak bawa laptop adapter...lepas tu nak mencari universal plug lagi...bertambah berat la beg aku nanti...sebab aku hanya akan bawa beg 28L je nanti bila ke sana...tak check-in luggage pun...hmm...

Innergie PowerGear ICE 65

Universal Laptop Adapter Innergie PowerGear ICE 65
Innergie PowerGear ICE 65

GOOGLE dan terus menGOOGLE...terjumpa pula info mengenai Keunikan Innergie PowerGear ICE 65 ni...universal laptop adapter daripada Delta...hmm, memang agak menarik ni sebab ianya muncul di saat aku dalam dilema...boleh aku cuba dulu sebelum bawa pergi travel nanti...hehe

Keunikan Universal Laptop Adapter Innergie PowerGear ICE 65

Keunikan Universal Laptop Adapter Innergie PowerGear ICE 65
Universal Laptop Adapter Innergie PowerGear ICE 65

Innergie PowerGear ICE 65 ni boleh digunakan di lebih 150 buah negara di seluruh dunia kerana dalam satu kotak ni turut disertakan juga enam (6) tip yang bersesuaian dengan jenama laptop yang anda gunakan seperti jenama Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo dan TOSHIBA...selain itu juga, dalam kotak ni juga disediakan empat (4) jenis universal AC plugs iaitu :

- US (North America, Thailand,Taiwan)
- EU (Europe)
- AU (Australia, New Zealand)
- UK (United Kingdom, Singapore, Malaysia)

PowerGear ICE 65
PowerGear ICE 65

Innergie ni sudah ada di dalam pasaran sejak tahun 2008 lagi...jadi memang tak perlu risaulah mengenai keselamatan dan kebolehupayaan produknya kerana produk Innergie PowerGear ICE 65 menggunakan teknologi GreenSense dan ianya juga dilengkapi dengan InnerShield Power Protection...peranti anda selamat daripada over-current, over-voltage, over-power, over-temperature dan short-circuiting kerana ianya dilindungi...dan yang paling penting ianya mempunyai 3-Year Limited Warranty !

Innergie PowerGear ICE 95
Innergie

Boleh juga dapatkan secara ONLINE di laman web www.lazada.com.my (LAZADA) ataupun boleh juga dapatkan di pengedar sah yang telah dilantik seperti :

Pengedar Sah Innergie (1)

Pengedar Sah Innergie (2)


Amacam ? Haa, semuanya all in one dalam satu kotak...haa, lepas ni kalau nak bawa laptop bila pergi travel pun tiada masalah...sebab Innergie PowerGear ICE 65 ni tak ambil ruang yang banyak di dalam beg anda...ringan dan mudah dibawa ke mana saja...kaki TRAVEL memang patut ada satu ni ! 

NOTA SKYTECH :

Oh ye, kalau nak tahu info lebih lanjut lagi boleh pergi ke >> www.innergie.com (INNERGIE)
**Terima kasih kerana membaca entri Keunikan Universal Laptop Adapter Innergie PowerGear ICE 65

11 comments:

  1. best kan produk innergie ni. DN pun ada 1... sangat berguna... :)

    ReplyDelete
  2. Tu la DN...nak travel pun senang kalau nak bawa laptop kalau ada adapter innergie ni...tak perlu risau da...hehe

    ReplyDelete
  3. makasih bos infonya dan salam sukses

    ReplyDelete
  4. terimakasih gan infonya dan semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  5. makasih gan buat infonya dan semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  6. bagus mas artikelnya dan menarik

    ReplyDelete
  7. keren bos infonya dan slam sukses selalu

    ReplyDelete
  8. mantap sob infonya dan salam kenal

    ReplyDelete
  9. This shouldn't be a problem for you though, as you'll be using USB's and hard disks whenever you can as a traveller. https://www.targetlaptop.com/best-2-in-1-laptops/

    ReplyDelete
  10. The powerful combination is enough to deliver a whooping 90 frames rate per second at a resolution of 1280 by 1024 and it is capable handling even bigger guns with ease. The HDX18 is really big and heavy with a weight of 8.9-pound.The best: i5 vs i7 gaming

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com